Studerende i Humlehuset

Velkommen til Humlehuset. I Humlehuset møder vi mange forskellige studerende og det er vi glade for. I bidrage hver især med at gøre Humlehuset til et levende og dynamiske sted. 

Humlehuset er en 0-6 årige integreret daginstitution beliggende tæt på Ny Ellebjerg station, i et forholdsvis nybygget område omkranset af hyggelige villaveje og masser af små hyggelige grønne områder.

Åbningstiden er 6.00-18.00 mandag til fredag. 


Hvad du som studerende kan forvente

Du kan forvente en mangfoldig arbejdsplads med engagerede kollegaer, som alle bidrager til et arbejdsfællesskab, hvor omsorg for det enkelte barn og børnenes trivsel, læring og udvikling er omdrejningspunktet. 

I dit møde med os, vil du møde familier og ansatte med mange forskellige nationale og religiøse baggrunde. Vi forventer, at du møder alle med et åbent sind og et smil.

Som studerende har du mødepligt og det er dit ansvar at møde til tiden, i forhold til det mødeskema, du lægger sammen med din vejleder inden praktikstart. Fravær og sygefravær meldes til uddannelsesstedet. 

Hvad enten du er 1. års, 2. års, 3. års, 4.års eller PAU studerende, så forpligter du dig som studerende i Humlehuset, til at være engageret, motiveret, observerende og deltagende i alle henseender. Det gælder både i forhold til børnene, kollegaer, forældrene og ved møder eller arrangementer i huset. 

Når du starter, vil din vejleder introducerer dig for KBH.BARN, et kommunikationsværktøj vi bruger dagligt. Her findes også al relevant materiale for studerende. 

I Humlehuset går vi i børnehøjde. For at kunne gøre det på den bedst mulige måde bruger vi forskellige pædagogiske redskaber. Vi bruger metoder som ICDP, Low Arousal og “UGL- strategier i forbindelse med sproget. Redskaber og metoder du vil blive introduceret til i den vejledning.

Du vil, som studerende være omgivet af en masse ihærdige og imødekommende kollegaer, som gerne vil guide dig, sparre med dig eller bare gøre dit praktikophold til en god lærerig oplevelse. 


Vi ser frem til at møde dig!